Velkommen til vores hjemmeside Walkie talkie - politi-scannere - model hobby
IC Communication
Folehaven 12    2500 Valby   Tlf. 36170333
Du er altid velkommen til at maile eller ringe hvis du har spørgsmål eller vil have et godt råd

 

Tilbage til forside

Fortroligheds Note

Fortrolighed
ICCOM.DK ved at du tænker på hvordan informationer om dig bruges og deles, og vi påskønner din tillid til at vi vil behandle disse fortroligt. Denne tekst beskriver vores politik omkring personlige oplysninger. Ved at besøge ICCOM.DK, accepterer du ligeledes de metoder, der er beskrevet herunder.

Hvilke oplysninger samler ICCOM.DK ind?
Informationen om kunderne hjælper os med løbende at forbedre din shopping oplevelse hos ICCOM.DK. Herunder er beskrevet hvilke oplysninger vi indsamler.

Informationer du giver os:
Vi modtager og opbevarer enhver information du direkte afgiver på vores web-site eller anden måde. Du kan frit vælge, at udelade disse informationer, men det vil afskrive dig fra at udnytte mange af vore kunde-services. Vi bruger den information du giver os til bl.a at svare på dine henvendelser, og  forbedre vores forretning, og kommunikation med dig.

KREDITKORT SIKKERHED:
Vi har gjort os stor umage med at kunne tilbyde en sikker løsning til vore kunder og garanterer, at vi ikke gemmer følsomme oplysninger på vores egen server.
Alle kreditkort informationer indtastes i et sikkert miljø (SSL), og sendes i krypteret form videre til PBS.
Når du betaler en ordre med kreditkort, får ICCOM.DK retten til at hæve beløbet, når vi afsender din ordre.
Det kan samlet skitseres således:

Ordre Hæves Beløb
Komplet Ved afsendelse Hele beløbet
Del-leveret Sidste forsendelse Hele beløbet
Delvis udsolgt Ved afsendelse Beløbet minus udsolgte linier
Udsolgt Ingen Annulleres

Deler ICCOM.DK de informationer der opsamles?
Information om vore kunder er en vigtig del af vores forretning, og vi hverken sælger eller bytter med andre. Vi deler kun kundeinformationerne med vore tilknyttede afdelinger som ICCOM.DK ejer eller er en del af.

Forretnings overdragelse:
I takt med udviklingen af vores forretning, vil vi måske købe eller sælge aktiver. I sådanne handler er kundeinformationer normalt en af de overdragne aktiver. Ligeledes, i det usansynlige tilfælde, at ICCOM.DK, eller væsentlige dele heraf bliver opkøbt, vil kundeinformationerne være en naturlig del af en sådan handel.

Beskyttelse af ICCOM.DK og andre:
Vi frigiver personlige informationer, når vi finder det nødvendigt for at følge gældende lov; eller for at beskytte rettigheder, ejendom, eller sikkerheden omkring ICCOM.DK, vore brugere eller andre. Herunder udveksling af informationer med andre selskaber, for at imødegå svindel og bedrageri f.eks. i forbindelse med kreditkort.

Med din accept:
Ud over det ovenfor skitserede, vil du modtage information, såfremt dine oplysninger evt. skulle deles med 3. part, og du vil have muligheden for at sige nej.

Hvor sikkert er mine opysninger opbevaret?
De oplysninger ICCOM.DK indsamler / modtager gemmes i en database, der beskyttes af flere niveauer af adgangskontroller.
Det er vigtigt, at du beskytter mod misbrug af dit password og uautoriseret brug af din computer. Sørg altid for at logge af på computere du deler med andre.

 

Vi tager forbehold for, prisændringer, trykfejl og ændring af varens udseende, tilbehør og sammensætning.

IC Communication
Copyright 2004 af IC Communication. Alle rettigheder forbeholdes.